Përzierja, kalendarizimi ose rafinimi i rulit të mullirit

Përshkrim i shkurtër:

Mullinj përzierjeje ose mullinj rafinimi, të njohura gjithashtu si =makinat përzierëse të përdorura në industrinë e gomës, gomave ose plastikës për të përpunuar lëndët e para në komponime më të përdorshme.Le të marrim si shembull mullinjtë e rafinimit të gomës: Brenda mullinjve, balet e gomës ushqehen përmes montimeve të mëdha të rulit të cilat ndihmojnë në prishjen, zbutjen dhe krijimin e një përzierjeje më homogjene të gomës.

Rrotullat e aliazhit të përdorura në mullinjtë e përzierjes së hapur të gomës, makinat për përzierjen e gomës;mikser gome gjobë ;mullinjtë e përzierjes së gomës, mullinjtë për përzierjen e plastikës, mullinjtë e përzierjes me rrotulla të hapura janë komponentë kritikë dhe kanë një ndikim të rëndësishëm në performancën dhe efikasitetin e mullirit.

Rolet janë bërë zakonisht prej gize, çeliku të falsifikuar ose çeliku të kromuar për t'i bërë ballë presioneve dhe konsumit të lartë.Diametrat e rulit variojnë nga Φ216 mm në Φ710 mm.Diametrat më të mëdhenj sigurojnë presione më të larta të thithjes për rafinim më të mirë.Gjatësia e rulit lidhet me gjerësinë e fletës së gomës.Gjatësia e zakonshme është midis Φ990 mm në Φ2200 mm.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përparësitë e rrotullave tona të aliazhit në mullinjtë e përzierjes

 • Rezistenca ndaj konsumit - Rrotullat e aliazhit zgjasin më shumë se rrotullat prej çeliku të thjeshtë me karbon ose gize.Përdorimi i lidhjeve me komponentë si krom, nikeli, molibden, etj. jep rezistencë më të mirë ndaj konsumit mekanik dhe korrozionit.
 • Fortësi e qëndrueshme - Lidhjet speciale mund të derdhen me fortësi shumë të qëndrueshme në të gjithë trupin e rrotullës.Kjo parandalon veshjen e pabarabartë ose shfaqjen e njollave të buta në rrotulla.
 • Fortësi më e lartë - Lidhjet sigurojnë forcë më të lartë në temperaturat e ngritura që hasen gjatë bluarjes së gomës.Kjo lejon përdorimin e presioneve më të larta të thithjes.
 • Stabiliteti i dimensioneve - Rrotullat e aliazhit ruajnë formën dhe dimensionet e tyre më mirë nën ngarkesa të larta në krahasim me çelikun e thjeshtë me karbon.Kjo siguron që të ruhet hendeku i duhur i rulit.
 • Pesha e lehtë - Për një forcë të caktuar, rrotullat e aliazhit mund të bëhen më të lehta se rrotullat e çelikut, duke zvogëluar ngarkesën në kushineta.
 • Finim më i mirë i sipërfaqes - Roletat e bëra prej çeliku të aliazhuar mund të përpunohen në sipërfaqe shumë të lëmuara që ndihmojnë në parandalimin e ngjitjes së gomës në rrotulla.
 • Fleksibiliteti në veti - Duke ndryshuar elementët aliazh dhe trajtimin termik, vetitë si fortësia, forca, rezistenca ndaj konsumit etj. mund të personalizohen.
 • Mirëmbajtje më e ulët - Performanca superiore e rrotullave të aliazhit nënkupton frekuencë më të ulët të zëvendësimit dhe më pak kohë joproduktive për mirëmbajtjen e rrotullave.
 • Produktivitet më i lartë - Përparësitë e rrotullave të aliazhit përkthehen në aftësinë për të prodhuar më shumë gome me cilësi të lartë në një kohë të caktuar.

Parametrat kryesorë teknikë

Model

Model

1

Φ710*2200

11

Φ400*1000

2

Φ660*2130

12

Φ400*1400

3

Φ610*2200

13

Φ246*1300

4

Φ610*1800

14

Φ380*1070

5

Φ610*800

15

Φ360*910

6

Φ600*1200

16

Φ320*950

7

Φ560*1700

17

Φ246*1300

8

Φ550*1500

18

Φ228*1080

9

Φ450*1400

19

Φ220*1300

10

Φ450*1200

20

Φ216*990

Fotot e produktit

Rolet për Mullinj të Hapur Përzierje detaj04
Rolet për Mullinj të Hapur Përzierje detaj03
Rolet për Mullinj të Hapur Përzierje detaj02
Rolet për Mullinj të Hapur Përzierje detaj01

Paketimi

Rolet për Mullinj të Hapur Përzierje detaj05
Rolet për Mullinj të Hapur Përzierje detaj06

 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

  Produkte të ngjashme